Više od ljepote

Kompatibilan s Android i Apple uređajima, debljine samo 10,5 mm i težine jedva 55 grama, SAT je jedan od najtanjih i najraznovrsnijih nosivih elektroničkih uređaja na tržištu. Sa svojim svijetlim zaslonom, primamljivim dizajnom i naprednim karakteristikama zaista nudi ponešto za svakoga.

Vaš osobni asistent

Uživajte primajući sve važne novosti izravno na ruku. Lagana vibracija će vas upozoriti o primitku obavijesti s društvenih mreža, dolazne pozive, tekstualne poruke, e-poštu i još mnogo toga što vam omogućuje pregled važnih stvari s jednim pogledom. Možete čak i utišati ili odbiti poziv izravno sa SATA kako ne biste uništili čaroliju trenutka.

Kontrolirajte svoju glazbu

Upravljajte svojim pametnim telefonom iz daljine, pomoću funkcije daljinskog upravljača. Zaslon pokazuje informacije o pjesmi i izvođaču, dok intuitivne kontrole omogućavaju preskakanje, reprodukciju i pauzu pjesama bez posezanja za telefonom.

Najnoviji alat za selfie

Napravite "selfie" bez upotrebe štapa za selfie, jedino što trebate je staviti cijelo društvo u jedan kadar. Samo uključite svoj fotoaparat na telefonu i slikajte savršenu grupnu fotografiju jednostavnim pritiskom na svoj sat.
Copyright © 2022. Mobilcentar, Sva prava pridržana
mobilcentar.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na upotrebu kolačića.